Kontakt os

Telefon

Adresse

Peder Wessels Vej 21

5220 Odense SØ

Kontakt Farvel Jord hele døgnet

Det er helt uforpligtende

Farvel Jord forstår, at dødsfald ikke altid indtræffer inden for normale arbejdstider. Derfor er vi tilgængelige for dig både telefonisk og via e-mail døgnet rundt. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt. Hvis det ønskes, er vi åbne for at arrangere en samtale enten hjemme hos dig eller i vores begravelsesforretning. Dette møde er helt uforpligtende, og vi er her for at støtte dig i at lære om dine muligheder og afgøre, om Farvel Jord er det rette valg for dig.

Vores service omfatter arrangering af både begravelser og bisættelser, altid med udgangspunkt i et humanistisk grundlag. Hos Farvel Jord er vores kerneværdier respekt for den afdødes ønsker og værdier samt gennemsigtighed i både prisfastsættelse og processen generelt. Vi vægter at sikre, at dine ønsker og behov bliver imødekommet på en respektfuld og omsorgsfuld måde.

Uanset hvad dine behov måtte være, er vi her for at støtte dig gennem den vanskelige tid efter et tab. Vi er klar til at lytte og vejlede dig gennem alle trin i planlægningsprocessen, så du kan fokusere på at mindes din elskede på den mest betydningsfulde måde.

Farvel Jord er mere end bare en begravelsesforretning – vi er en støttende hånd i en tid med sorg og forandring. Lad os sammen skabe en værdig afsked, der ærer den afdødes liv og efterlader dig med fred i sindet.

Lad os kontakte dig

Skriv en kort besked om hvad vi kan hjælpe med eller din nuværrende situation. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

3 + 8 =

En samtale er helt uforpligtende

Kontakt Farvel Jord

Telefon

Adresse

Peder Wessels Vej 21

5220 Odense SØ

 

CVR 44860104

$

Forbrugerklager

– der ønskes behandlet i Center for Klageløsning indsendes via www.naevneneshus.dk eller pr. post til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
E-mail: nh@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600