Værdier og grundlag

Om Farvel Jord
kontakt os
Farvel Jord

Værdier og grundlag

Begravelse uden kirke

Farvel Jord arrangerer begravelser og bisættelser med et humanistisk grundlag. Det er vores ambition at give den afdøde en personlig og meningsfyldt afsked som respekterer den afdødes liv og værdier. 

Farvel Jord henvender sig primært til personer som ikke ønsker religiøs medvirken i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Men vi har også erfaring med begravelser og bisættelser i forbindelse med trosretninger uden for den protestantiske kristne tro, såsom katolikker, muslimer, Asa- og Vanetroende.

Farvel Jord bistår med alle formalia og alle praktiske forhold i forbindelse med et dødsfald – herunder kontakt til myndighederne. I forbindelse med det kan du forvente fuld økonomisk gennemsigtighed konkurrencedygtige priser. Farvel Jord arbejder i størst muligt omfang efter miljøvenlige og bæredygtige principper.

“Ingen er nogensinde blevet fattig af at give.”

Anne Frank, 1929 – 1945

Respekt

Farvel jord arrangerer begravelser og bisættelser med respekt for den afdødes værdier og liv.

Miljø

Farvel Jord kan rådgive dig til at tage miljøbevidste og bæredygtige valg i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Økonomi

Farvel Jord sørger for at du får en gennemsigtig og fyldestgørende pris, så der ikke er nogle bekymringer over uforudsete omkostninger.

Kvalitet og tryghed

Det er af stor betydning for os at sikre kvaliteten i vores arbejde, så vores kunder kan føle sig helt trygge, når vi får overladt det store ansvar, som det er at varetage en begravelse eller bisættelse. Derfor er vi lige nu ved at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001-model, som er en international anerkendt certificering, der stiller høje krav til vores virksomhed. I den forbindelse beder vi de pårørende om at udfylde dette spørgeskema efter begravelse eller bisættelse, så vi hele tiden får tilbagemeldinger på vores service og kvalitet. På den måde kan vi hele tiden dygtiggøre os og dermed sikre vores kunder den bedste rådgivning og service i en svær tid.

Forbrugerklager

Klager, der ønskes behandlet i Forbrugerklagenævnet, sendes til:

Forbrugerklagenævnet, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jabosens Vej 35, 2500 Valby

Tlf: 4171 5000 | e-mail: kfst@kfst.dk | www.kfst.dk

En samtale er helt uforpligtende

Kontakt Farvel Jord

Telefon

Adresse

Peder Wessels Vej 21

5220 Odense SØ

 

CVR 44860104